Supermarkt Assen-Dalen

  • 26 oktober 2020
 

De 5de sponsor die wij willen presenteren en bedanken is PLUS Assen Dalen. Rik Assen heeft de wedstrijdkleding én tassen voor Dames 3 verzorgd. Dames 3 straalt al 4 seizoenen in deze mooie gesponsorde kleding. Dames 3 heeft afgelopen zaterdag de nodige 4 punten behaald door met 3-1 te winnen van Thriantha dames 1.

Bij PLUS Assen Dalen staat aandacht voor goed eten centraal. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen, elke dag. Daarom selecteert PLUS Assen Dalen de meest pure en verse producten. Daarnaast helpt PLUS graag door bijvoorbeeld inspiratie te bieden voor gezonde recepten en snelle persoonlijke service – zowel in de winkel als online. En omdat goed eten voor iedereen betaalbaar moet zijn, koopt PLUS grootschalig in en zorgen ze voor wekelijks aantrekkelijke aanbiedingen. Met 262 PLUS supermarkten in Nederland is PLUS Assen Dalen te vinden aan de Waag. PLUS en in het bijzonder PLUS Assen Dalen onderscheiden zich van andere supermarkten. De supermarkt hier in het dorp is groot genoeg om het verschil te maken, en klein genoeg om flexibel te zijn. Met dank aan het PLUS team!

https://www.plus.nl/supermarkten/dalen_plus-assen-dalen_900