Volleybalvereniging Dalen

Volleybalvereniging Dalen bestaat sinds 1 oktober 1967. De vereniging is opgericht vanuit de toen al bestaande gymnastiekvereniging Dalen. Sindsdien hebben er veel veranderingen binnen de vereniging plaats gevonden. Een bruisende vereniging met veel mooie behaalde successen.
En zoals het dat altijd geweest is, is plezier in sport en spel ook nu nog steeds een speerpunt van de vereniging.

De teams van de vereniging spelen en trainen in de sporthal in Dalen. De vereniging heeft sinds 2014 de beschikking over een Beach-voorziening nabij de sporthal. Het beachvolleybal zal zich daardoor de komende jaren steeds verder kunnen ontwikkelen. Volleybalvereniging Dalen is een vereniging voor de breedtesport met de mogelijkheid tot prestatie. Onze ambitie is het stimuleren van leden om binnen hun kunnen op het hoogste niveau te presteren. Daarbij staat plezier in sport en spel voorop.

Dames 1 speelt momenteel op divisie niveau en de komende jaren willen we dit niveau graag handhaven. Wij hopen in de komende jaren het herenvolleybal verder te kunnen ontwikkelen, zowel qua niveau als qua omvang. Ondergelegen senioren en jeugd teams presteren ook goed, waar wij als vereniging trots op zijn. Voor de vereniging zijn veel jeugdleden en een goede jeugdopleiding essentieel. Onze aandacht gaat dan ook uit naar alle groepen binnen onze vereniging, of het nou de hoogste, de ondergelegen, de jeugd- of de recreanten-teams zijn.

Volleybalvereniging Dalen is een vereniging waar iedereen ongeacht leeftijd en niveau welkom is om te volleyballen en/of beachvolleyballen. Nieuwsgierig? Een keer mee trainen kan altijd in overleg; neem contact op met de technische commissie voor meer informatie.

Ereleden

  • Gerrit Spijker †
  • Roelof Everts †
  • Willem van der Linde
  • Koos Vos †