Frans Bosman Koeriers

  • 3 november 2020

De 6de sponsor die wij willen presenteren en bedanken is Frans Bosman Koeriers. Rick Bosman heeft de trainingspakken verzorgd. Dames 3 straalt al 4 seizoenen in deze mooie pakken met opdruk van Frans Bosman Koeriers. Helaas worden op dit moment geen volleybalwedstrijden gespeeld door de maatregelen omtrent het coronavirus. Wij hopen zo snel mogelijk weer te kunnen gaan volleyballen.

Voor het uitvoeren van transporten bent u bij Frans Bosman Koeriers aan het juiste adres. Dankzij nauwe contacten en afspraken met een groot aantal transporteurs kunnen zij altijd een passende oplossing bieden voor elk transportprobleem. Daarbij maakt het voor Frans Bosman Koeriers niet uit of het gaat om een pakje die naar de andere kant van de wereld moet, een pallet die de volgende dag in Zuid-Europa moet zijn of om een grote lading voor het Rotterdamse havengebied. Dankzij het uitgebreide netwerk van logistieke bedrijven en transporteurs kunnen zij voldoen aan al uw specifieke wensen en eisen.