Vertrouwenspersonen

Rolien Meijerink

Hallo allemaal,

Ik ben Rolien Meijerink en ben gevraagd om ook vertrouwenspersoon van de vereniging te worden. Binnen de vereniging zullen de meesten mij wel kennen. Ik ben al een aantal jaren lid van de vereniging en heb verschillende dingen gedaan, zoals TC-lid, JC-lid, coach, trainer en scheidsrechter. Ik volleybal sinds dit seizoen in dames 3.

Ik hoop dat jullie mij nooit nodig zullen hebben, maar mocht dit wel het geval zijn, ben ik regelmatig te vinden in de sporthal of te bereiken via email rolienmeijerink@hotmail.com en telefonisch 06-48310119.

Groet Rolien

Ine Scholten

Hallo allemaal,Ik ben Ine Scholten en sinds kort een van de twee  vertrouwenspersonen van de vereniging, naast Rolien Meijerink. Ik neem  het stokje over van Koos Vos.

Ik heb vanaf mijn 10e, totdat ik ging studeren in Dalen gevolleybald. Na een pauze van meer dan 20 jaar ben ik een aantal jaren geleden weer begonnen. Met veel plezier. In geen andere sport kan ik zo goed mijn energie kwijt. Ik speel dit seizoen in Dames 5.

In mijn werk heb ik geleerd goed te luisteren. Net als Rolien hoop ik dat zich nooit de omstandigheden voordoen dat je een beroep op ons hoeft te doen. Maar als dat toch het geval is, schroom dan niet. Ik ben te bereiken op 0524 – 552024 / 06-13178766 of via inescholten@yahoo.com.

Een vertrouwenspersoon gaat altijd vertrouwelijk om met de informatie van leden. Er is een geheimhoudingsplicht!