Communicatie Commissie

Dit keer hebben we het over de commissie die zich bezighoudt met de communicatie binnen en buiten de volleybalvereniging Dalen!
We zorgen ervoor dat evenementen uitgelicht worden en nieuwtjes worden gedeeld, zowel offline als online.
Wie maken deel uit van deze commissie?

– Yvonne Meppelink.
Yvonne is speelster van dames 1 en doet binnen de vereniging erg veel op het gebied van communicatie. Yvonne is de schakel tussen de volleybalvereniging en de lokale pers. Zo zijn er regelmatig leuke wedstrijdverslagen te vinden in bijvoorbeeld de

Coevorder Courant! Daarnaast zorgt Yvonne in samenwerking met Frits Mölder voor de jaarlijkse teamfoto’s. Ze verzorgt de opmaak van de nieuwsbrieven en beheert samen met Nicole de social-media accounts van de vereniging.
– Nicole Renkema.
Nicole is speelster van dames 2 en wellicht hebben jullie haar al voorbij zien komen als bestuurslid. Nicole draagt ook haar steentje bij wat betreft de communicatie en beheert samen met Yvonne de social-media accounts.

– Maaike Mepschen.
Maaike is de libero van dames 1. Jullie hebben vast wel eens de prachtige flyers voorbij zien komen ter promotie van verschillende evenementen binnen de vereniging, deze worden allemaal gemaakt door Maaike!

– Bart Brummelman.
Bart maakt deel uit van het 1e herenteam. Hij beheert de website van de volleybalvereniging en zorgt er dus voor dat deze altijd up-to-date is en voorzien is van de leukste nieuwtjes! Binnenkort zal Bart dit nog eens toelichten.