Lid worden?

Iedereen is welkom bij volleybalvereniging Dalen; of je nou jong of oud bent; je voor het eerst wilt beginnen of al een ervaren speler bent. We hebben zowel dames als heren seniorenteams, jeugdteams in verschillende leeftijdscategorieën en voor de allerkleinsten miniteams op verschillende niveaus. Op zaterdagen kun je alvast een kijkje nemen bij onze thuiswedstrijden in sporthal ’t Grootveld. Hier vind je de komende wedstrijden. Een keer mee trainen kan altijd in overleg; neem contact op met de technische commissie voor meer informatie.

Lijkt het jou leuk om binnen onze gezellige vereniging volleybal te spelen? Meld je dan snel aan!

Hoe meld ik mij aan als lid van Volleybalvereniging Dalen?

Download het aanmeldingsformulier en stuur het volledig ingevuld per mail op naar de ledenadministratie.

Contributies
De hoogte van de verenigingscontributie en bondscontributie kun je vinden op het aanmeldingsformulier. De betaling van de verenigingscontributie en bondscontributie gaat via automatische incasso. De verenigingscontributie is een maandelijkse incasso. De bondscontributie zal twee keer in het jaar naast de verenigingscontributie geïncasseerd worden op 15 oktober en 15 januari.

Hoe meld ik mij af als lid van Volleybalvereniging Dalen?
Afmelden kan door een mail te sturen naar ledenadministratie@volleybaldalen.nl. De afmelding is na het ontvangen van een bevestiging van opzegging pas voltooid. Spelende leden dienen zich voor 15 september af te melden i.v.m. de betaling van bondscontributie. Na deze datum zijn wij genoodzaakt het volledige bondsgeld in rekening te brengen (dit is een verplichte bijdrage aan de Volleybalbond).