Minikamp 2024

  • 23 juni 2024
Wat was het weer een fantastisch weekend! Afgelopen vrijdag en zaterdag vond het jaarlijkse minikamp van Volleybalvereniging Dalen plaats, en wat hebben we genoten! Dit jaar deden maar liefst 50 kinderen mee aan twee dagen vol plezier en avontuur.
We trapten het kamp af met heerlijke patatjes, waarna we meteen in actie kwamen met een vossenjacht. 15 ouders trokken hun mooiste verkleedoutfits aan; van een gabber tot een clown, we hebben van alles gezien! Na de vossenjacht barstte de altijd gezellige bonte avond los. Verschillende groepjes lieten hun talenten zien, en de prijs voor de beste act ging naar Sophie, die in haar eentje een geweldige show gaf op het nummer “Rainbow in the Sky”. De prijs voor de beste outfit ging naar “de kippies”, oftewel Lize en Saar!

Na de bonte avond was het voor de jongere kinderen bedtijd, terwijl de oudere kinderen zich klaarmaakten voor een spannende dropping. Vijf teams werden gedropt in de bossen van Dalen en moesten met behulp van een foto’s vijf kilometer teruglopen naar de sporthal. Maar ze moesten ook alert blijven, want begeleiders in auto’s speurden naar de teams om minpunten uit te delen. De missie van de teams? Zoveel mogelijk punten verzamelen en als snelste teruglopen, zonder gepakt te worden door de hunters!

Na een rumoerige nacht, waarin niet alleen het geklets en gelach in de tenten maar ook het onweer en de regen voor rumoer zorgen, begonnen we zaterdag met een clinic gegeven door Bjorn. Als verrassing stonden er twee grote springkussens klaar. Na flink gesport en gespeeld te hebben in de zaal, verplaatsten we ons naar de kantine voor een muziekquiz. Na een gezellige lunch sloten we het kamp af met een estafette, waarna het alweer tijd was om in te pakken.

We willen graag alle kinderen, begeleiders en vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en inzet. Ook een speciale dank aan onze sponsoren, zo heeft Scholten Goedvast BV ons kunnen voorzien van boodschappen en Bas de Jong heeft vooral de kinderen blij kunnen maken met de springkussens!
Tot volgend jaar!