VOCE Rijschool Arie Kuik

  • 20 oktober 2020

De 3de sponsor die wij willen presenteren en bedanken is Rijschool VOCE. Arie Kuik heeft er samen met Bouwbedrijf W.R. Scholten b.v voor gezorgd dat Dames 2 dit seizoen kan spelen in de wedstrijdkleding. Dames 2 heeft afgelopen zaterdag de nodige 4 punten behaald door met 3-1 te winnen van DAC Dedemsvaart DS1.

VOCE is in 1988 opgericht door A. Kuik, die toen al 8 jaar instructeur was. In 1988 was VOCE de eerste rijschool in Nederland die met een rijopleiding van 4 dagen begon. Deze rijopleiding vond plaats in Emmen, Groningen, Leeuwarden, Zwolle, Utrecht en Amsterdam. De rijschool groeide de jaren erop tot een bekende naam in de regio Coevorden/Emmen. VOCE staat bekend als één van de beste rijscholen van de regio (zie website www.cbr.nl en ga naar de rijschoolzoeker regio Emmen). VOCE is de enige rijschool bij jou in de buurt die de beste rijopleiding verzorgt, de Rijopleiding In Stappen. VOCE is ook de enige rijschool in Nederland, die een praktijkavond verzorgt en een instructieboekje uitgeeft voor de leerling. Ook geeft VOCE rijschool verkorte theorie en praktijkopleidingen.

http://www.rijschoolvoce.nl/