Bouwbedrijf W.R. Scholten b.v.

  • 17 oktober 2020

De 2de sponsor die wij willen presenteren is Bouwbedrijf W.R. Scholten b.v. Johan en Jeanette Scholten sponsoren de tenues, trainingspakken en tassen van Dames 1 samen met Restaurant de Baander. Ook staan ze op de wedstrijdkleding van Dames 2 en niet te vergeten op de inspeelshirts van meiden A1. Afgelopen zaterdag is het seizoen voor Volleybalvereniging Dalen van start gegaan waarbij Dames 1 om 15:00 thuis is gestart tegen Impala.

Vorig seizoen is Dames 1 gestart met een teamweekend om alle nieuwe speelsters te leren kennen. Door Corona kon dit helaas niet doorgaan dit seizoen. Dames 1 wil Johan en Jeanette graag nogmaals bedanken voor de teambuilding van vorig seizoen.

Al 60 jaar is bouwbedrijf W.R. Scholten b.v. een gerenommeerd bouwbedrijf in Dalen met vele trouwe klanten, zowel particulieren als bedrijven. Bouwbedrijf Scholten staat borg voor een duurzaam product wat gerealiseerd wordt door het inzetten van vakmanschap, kwalitatieve en duurzame materialen. De traditionele manier van bouwen is het uitgangspunt, waarbij persoonlijke aandacht voor u als klant centraal staat.

http://www.bouwbedrijfscholten.nl/