Sportspeeltuin weer van start!

  • 6 oktober 2024

Na een aantal positieve ervaringen met het organiseren van de “Sportspeeltuin” gaan we nu echt van start!

De “Sportspeeltuin” is een programma voor kinderen van 3 t/m 6 jaar, gericht op veelzijdig bewegen. Kinderen leren spelenderwijs en met veel plezier bewegen. In ons dorp hebben de Volleybalvereniging en de Gymvereniging de handen ineen geslagen om kinderen goed te leren bewegen, voordat ze goed leren sporten.
Tijdens de lessen zijn de kinderen vooral lekker aan het spelen en bewegen, terwijl ze ongemerkt aan hun motorische vaardigheden werken. Er wordt gebruikt gemaakt van veel verschillende toestellen en materialen; we bouwen een speeltuin waar kinderen met veel plezier kunnen bewegen en ontdekken.

Vanaf vrijdag 8 november

Vanaf vrijdag 8 november is er de mogelijkheid om wekelijks deel te nemen aan de “Sportspeeltuin”. Dit doen we tot de meivakantie. Alle kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar zijn van 15.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in de sporthal in Dalen (in zaal 3). Kinderen hoeven (nog) geen lid te worden van één van de verenigingen. Er kan een 10-strippenkaart gekocht worden voor €50,- Opgeven is niet nodig.

Wij kijken er naar uit om dit weer te organiseren en hopen veel van jullie te zien op vrijdag 8 november!

Sportieve groet,
Gymvereniging Dalen en Volleybalvereniging Dalen

Bron: SamenDalen