Volleyfuif 2024, inschrijvingen geopend

  • 15 september 2024
 
Ook dit jaar zijn jullie weer van harte welkom op de Volleyfuif 2024!
 
Volleybalvereniging Dalen wil meer zijn dan alleen een sportclub en draagt graag bij aan de saamhorigheid in en rondom Dalen. Daarom nodigen wij jullie met veel plezier uit voor de Volleyfuif 2024, die plaatsvindt op zaterdag 2 november! Een hele dag vol volleybalplezier voor jong en oud, waarbij je geen lid hoeft te zijn van de vereniging om mee te doen.
 
Geen volleyballer? Geen probleem! Iedereen is welkom, of je nu een ervaren speler bent of nog wat oefening kunt gebruiken. We zien jullie graag verschijnen!
 
De dag begint om 13.00 uur met diverse activiteiten voor de jeugd t/m 12 jaar. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens en buurmeisjes, iedereen is welkom – en het is helemaal gratis! 😲
 
Vanaf 17.00 uur start het 4×4 volleybaltoernooi! Vorm een team met buren, vrienden, collega’s of familie (vanaf 12 jaar) en doe mee! Dit jaar introduceren we een nieuwe jeugdpoule voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Dus, met wie ga jij voor de winst? 🙂
 
Na het toernooi is het tijd voor gezelligheid met drankjes en dansjes. DJ Lars Middel zorgt voor de muziek, dus het belooft een geweldige avond te worden op Sportpark ‘t Grootveld!
 
Schrijf je snel in voor het 4×4 toernooi via  deze link naar de website van de Volleybalvereniging Dalen!💥
 
We kijken ernaar uit jullie te zien op de Volleyfuif 2024!