MC1 kampioen!

  • 18 december 2023
De meiden van de C1 bij Volleybalvereniging Dalen hebben gisteren de kampioenstitel binnengesleept. Om kampioen te worden hoefden de speelsters eigenlijk alleen maar één set te winnen van Emmen’95, maar ze veroverden glansrijk alle vier de sets. Wat een geweldige prestatie van deze toppers! Een enthousiast publiek juichte hen toe, met spandoeken en dwarrelende confetti in de lucht. Zo’n prestatie verdiende natuurlijk een feestelijke huldiging. Direct na de wedstrijd werden de kampioenen van MC1 gehuldigd, waarbij het publiek een erehaag vormde. Marjan sprak hen toe met een persoonlijke speech, waarna ze een medaille, bloemen en andere geschenkjes ontvingen. Na afloop genoten ze van een welverdiende kampioenstaart en maakten ze een feestelijk ritje op de versierde kar door Dalen. 🎊
Meiden van de C1, van harte gefeliciteerd met deze prestatie! 🏆