Volleyfuif 2023 wederom een groot succes !

  • 8 november 2023
Volleyfuif 2023🤩🏐🙌🏼🔥
Afgelopen zaterdag vond de derde editie van de Volleyfuif plaats. We kijken met plezier terug op een zeer geslaagde dag. ’s Middags waren er activiteiten zoals lasergamen, een stormbaan en volleybalgerelateerde spellen voor kinderen. ’s Avonds vond het 4×4 volleybaltoernooi plaats waarbij 23 teams hun volleybaltalent lieten zien, met aparte poules voor mannen, vrouwen en gemengde teams. De winnaars van elke poule werden beloond met een smakelijke slagroomtaart! 🎂

Na afloop van het toernooi was er een feestelijke afsluiting in de kantine. We organiseerden ook een loterij met geweldige prijzen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de vereniging. De prijsuitreiking was een groot succes, en we willen alle bedrijven bedanken die prijzen beschikbaar hebben gesteld! 🤩

Namens de organisatie van volleyfuif 2023:
alle deelnemers en bezoekers, alle vrijwilligers, EHBO, buursportcoaches, muziek door Pouw licht en geluid en vele lokale ondernemers: Plus Assen Dalen, Kapsalon Anno Nu, Team Twins Hair & Beauty, Bouwservice en Onderhoud Richard Meiringh, Restaurant de Baander, Restaurant Cornelis, Restaurant t’ Oelnbret, Uw Eigen Drogist Annico, Café D’ Aolle Bakkerij, Jan Witvoet, Sluyters Sport, Lalie wijn en meer, Scholten fietsen, Be-gain, McDaddy, Bakkerij Kalkdijk, Smuk, Bloembinderij Gaaf, Knus en De Melkhut enorm bedankt!! ☺️👏🏐