Eerste wedstrijd mini’s niveau 2

  • 29 oktober 2023

En dan was het vandaag de beurt aan de allerkleinsten van de volleybalvereniging..
Lynn, Jinthe, Dean, Tessa, Merle en Suus, allemaal hadden ze er zin in, een enkeling met toch ook wel een kriebeltje in de buik.
Tja wat wil je ook.. voor de meeste kinderen was het hun allereerste wedstrijd.
Terwijl de één ’s ochtends heel vroeg al stond te popelen in haar trainingspak, lag een ander nog te relaxen. Ieder zijn/haar eigen voorbereiding, en dat is prima!
We mochten afreizen naar het mooie Hardenberg.
Na een lekkere warming up door coach en trainster Marlous waren ze er klaar voor..
De eerste wedstrijd werd helaas verloren, het wennen aan de regels, de spanning, en alles wat er gebeurd in zo’n sporthal.. daar moesten ze even doorheen.
Na een kwartier rust, waarin heerlijk werd genoten van, door een moeder meegebracht, fruit en door een andere moeder meegebracht snoep, konden ze er weer tegenaan. En met goed resultaat, de tweede wedstrijd werd gewonnen!!!
Ditmaal zaten dan ook de (in grote getale) meegereisde (fanatieke) ouders direct aan het speelveld.
Helaas werd de derde wedstrijd ook verloren. Maar ondanks dat waren de kinderen enthousiast, ze hebben veel geleerd en kijken al uit naar de volgende wedstrijd. Én natuurlijk naar volleyfuif, want wat een geluk dat je na de eerste wedstrijdjes meteen een feestje hebt van de vereniging. Het was in álle opzichten een zeer geslaagde dag.