Voorlopige teamindeling seizoen 2023-2024

  • 2 mei 2023
Bij deze informeren wij jullie graag over de teamindeling, wedstrijdtijden en trainingsmomenten voor het komende volleybal seizoen 2023/2024. Een tweetal bijzonderheden hierin delen we graag met jullie:
  1. Voor de dames geldt dat er drie competitieteams zijn ingeschreven bij de Nevobo waarvan twee op 1e klasse niveau en één team op 2e klasse niveau. De precieze indeling hiervan is nog niet gemaakt, omdat we niet zeker zijn hoeveel dames er gaan starten komend seizoen. Er gaan namelijk nog zo’n vijf dames meetrainen, die nog geen lid zijn bij onze vereniging. Mocht het lukken een derde damesteam te vormen, dan zal deze eenmaal in de week op de woensdagavond gaan trainen (en optioneel op de vrijdag gezamenlijk met dames 1&2).
  2. Voor de C-jeugd geldt dat er ook daar een aantal jeugdleden meetrainen, maar nog niet lid zijn. Mochten zij besluiten bij Dalen te komen volleyballen, dan zullen er twee C-teams worden gevormd.
 
We hopen op een sportief en gezellig seizoen!
 
Hartelijke groet,
De Technische Commissie