Jaarlijkse volleybalkamp wederom een groot succes !

  • 14 mei 2023
Het jaarlijkse volleybalkamp, iets waar de kinderen een jaar lang naar uitkijken. Maar liefst 28 kids hadden zich opgegeven en kwamen afgelopen vrijdag met een tas/koffer, slaapzak en luchtbedje aan bij de sporthal. Een tas zorgvuldig ingepakt met de leukste kleren; pyjama’s en allerlei andere spulletjes. Met enorme enthousiasme werden de tenten ingericht; luchtbedden opgepompt en de snoepjes/chips onder de kussens verstopt om stiekem te kunnen snoepen. Er werden allerlei activiteiten gedaan; van jachtseizoen en shirtjes versieren, tot aan een super toffe neon disco waarbij alle kids hun moves konden laten zien. Super spannend (vooral voor de
Kleinsten) om te slapen in een grote tent met je teamgenoten. Maar wat hebben ze dat allemaal dapper gedaan! De oudsten hielden het vrijdagavond lang vol… Zaterdagmorgen fris en fruitig op (voor de meesten dan), voor een lekker ontbijt in de kantine. Hierna weer aan de bak met de leukste spellen! Het weer was een extra cadeautje, een watergevecht kon niet uitblijven. Aan het einde van de middag vermoeide, maar blije gezichtjes van zowel de kinderen als de EC. Het was een super gezellig en geslaagd kamp, op naar volgend jaar!