Seizoensafsluiting jeugd teams

  • 2 april 2023

Zaterdag 1 april heeft de jeugd van Volleybalvereniging Dalen goede zake verricht!

Zaterdagochtend was voor de 3 miniteams de bestemming Klazienaveen. Niveau 4 heeft zich van haar beste kant laten zien. De eerste wedstrijd moesten ze tegen de nummer 2 van hun poule. Zelf staan ze eerste, dus hoe fijn zou het zijn dat ze meer afstand kunnen nemen van hun geduchte concurrent! Mooie opslagseries, geweldige reddingen, tactische balletjes; ze zaten overal bij! De eindstand was dan ook 2-0 winst voor Dalen.

De tweede wedstrijd begon wat rommelig en de meiden moesten zich wel even herpakken. En dan deden ze! Ook in de wedstrijd pakten ze 2 sets! Even was het onduidelijk of ze al kampioen waren of niet! Op 15 april moeten ze minimaal 1 set pakken en dan zijn de officieel kampioen💪🏻💪🏻 De taart smaakte er in ieder geval niet minder om☺

Beiden teams van niveau 2 hebben ook goede zaken verricht. Van de in totaal 6 wedstrijden zijn er 5 gewonnen! Wat zijn de meiden de afgelopen gegroeid in dit spelletje, supermooi om te zien!

1 team staat nu 1e en 1 punt los van de nummer 2 en het andere team kan in de top 3 eindigen.

De laatste wedstrijdochtend is zaterdag 15 april in Emmen! Alle support in welkom om de meiden naar de overwinning te juichen! 🏐🤩

In de middag was voor de jeugd een seizoensafsluiting in Dalen, omdat het de laatste thuisspeeldag in Dalen was voor de c-jeugd en senioren.

Deze werd feestelijk afgesloten met verschillende spelletjes, samen patat eten en een wedstrijd van Dames 1 kijken.