Dalen niveau 4 ook kampioen !

  • 15 april 2023

De meiden van niveau 4 hadden de afgelopen weken al de nodige punten gehaald in de gespeelde wedstrijden. Vandaag hoefde er nog maar 1 set gewonnen te worden van de 4 te spelen sets. Maar dat moest nog wel even gedaan worden!

De eerste wedstrijd (bestaat uit 2 sets) moest het dan maar gebeuren. We begonnen met wat foutjes in de service. Waardoor we in het begin niet echt konden uitloop op de tegenpartij. Daar begon het te lopen aan onze zijde. Een lange servicereeks resulteerde in een behoorlijke voorsprong die gedurende de rest van de set steeds verder uitgebouwd werd. Deze set werd uiteindelijk relatief eenvoudig gewonnen met 31-10. De kampioenschap in de pocket!💪🏻🤩
Maar de wedstrijd moest nog verder gespeeld worden. Ook de tweede set werd gewonnen, oftewel 2-0 winst!

De laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de nummer 3 van de poule.
De focus en concentratie was de eerste set ver te zoeken. We waren niet zo alert als ik van de meiden gewend ben. Deze set hebben we dan ook verloren. In de time-out de meiden even toegesproken dat de laatste wedstrijd niet verloren gaat worden met 2-0. Die peptalk hadden ze blijkbaar even nodig. We waren wat beter bij de les, er werd weer gepaast en services werden weer stabiel. De laatste set werd met winst van 27-12 afgesloten! En nu kon ook feestje beginnen! Op naar de Mac Donalds waar de meiden en coach in het zonnetje werden gezet!

Bedankt voor dit seizoen, meiden! Jullie hebben flinke stappen gemaakt afgelopen maanden, fantastisch om te zien!