Dalen mini’s niveau 2 kampioen !

  • 15 april 2023

Zaterdagochtend 8.45 uur verzamelen, met toch wel gespannen gezichtjes en druktemakers in de groep. Want als vandaag alle 3 wedstrijdjes gewonnen worden, hebben we kampioenen binnen volleybalvereniging Dalen! Ook ouders en coach zijn wat nerveus.

Nadat we in de sporthal van Emmen zijn aangekomen, snel omkleden en klaarmaken voor de eerste wedstrijden. Er zijn 2 teams van Dalen binnen hetzelfde niveau en beiden moesten tegelijkertijd spelen. Het begon wat rommelig en het ging lange tijd gelijk op. De eindsprint werd op tijd ingezet en resulteerde in winst voor beide teams! Zo die was in de pocket!
De tweede wedstrijden lieten een gelijk spelverloop zien. Waren het toch zenuwen die er voor zorgden dat er onnodige foutjes gemaakt werden? Even alle zeilen bijzetten en de focus weer goed. En deze wedstrijden werden ook gewonnen.

De laatste wedstrijd van niveau 2 team 1 moest tegen de directe concurrent. Wat ze nog niet doorhadden was dat deze concurrent de vorige wedstrijd verloren had van ons niveau 2 team 2. Alleen maar gunstig🤩 En wat waren ze erop gebrand om te winnen. Lange rally’s waarbij ze echt voor alle ballen gingen. Fantastische opslagen, goed geplaatste ballen. De voorsprong van 4 punten is de hele wedstrijd niet in gedrang gekomen. En daar kwam het eindsignaal: WE ZIJN KAMPIOEN!!
De niveau 2 team 2 heeft vandaag ook alle wedstrijden gewonnen en is op een mooie 3e plaats geëindigd!
Dit is gevierd met taart, ijs en als afsluiter eten bij de Mac Donalds!

Meiden, het is een genot om jullie te trainen en coachen. Met jullie inzet, en enthousiasme gaan we nog veel plezier beleven!