Tweede editie VolleyFuif zeer geslaagd !

  • 24 oktober 2022

Zaterdag was dan eindelijk de tweede editie van de Volleyfuif! Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag. In de middag waren er activiteiten zoals lasergamen, bubbelvoetbal en volleybal gerelateerde spellen voor kinderen. In de avond werden er 6 volleybalvelden opgebouwd voor het 4×4 toernooi. Ongeveer 25 teams lieten hun volleybal kunsten zien, er waren poules voor mannen, vrouwen en mix. De winnaars van de poules kregen een slagroomtaart uitgereikt! 

Na afloop van het toernooi was er een feestelijke afsluiting in de kantine. Tevens werden er loten verkocht en daarmee waren leuke prijzen te verkrijgen, waarvan de opbrengst naar de vereniging gaat. De prijsuitreiking was een groot succes en daarvoor willen we alle bedrijven bedanken die een prijs beschikbaar hebben gesteld! 

Namens het bestuur van volleyfuif 2022:
alle deelnemers en bezoekers, alle vrijwilligers, EHBO, buursportcoaches, muziek door Pouw licht en geluid en vele lokale ondernemers: Plus Assen Dalen, Kapsalon Anno Nu, Team Twins Hair & Beauty, Restaurant de Baander, Uw Eigen Drogist Annico, Café D’ Aolle Bakkerij, Jan Witvoet, Lalie wijn en meer, Sluyters Sport, McDaddy, Vakdrogist Dinja, Snackbar Dalen, Bakkerij Kalkdijk, Smuk, Bloembinderij Gaaf en De Melkhut enorm bedankt!!