BEKERFINALE Dames 1 en seizoensafsluiting 

  • 9 mei 2022

Hi leden!

Enige informatie wat betreft de seizoensafsluiting van onze volleybalvereniging, dit jaar georganiseerd door Heren 1!

Last minute een kleine wijziging, wat betreft de datum van de seizoensafsluiting i.v.m. de bekerfinale van Dames 1. De datum van deze finale is na afloop van de gewonnen halve finale tegen Dio/Bedum D1 vorige week pas bekend geworden. Een prima prestatie tot dusver, maar nog veel mooier zou natuurlijk zijn dat de beker daadwerkelijk meegaat naar Dalen.

14 mei wordt de bekerfinale tegen CoVos D1 gespeeld, om 16.30 uur, in sporthal Trasselt te Hoogeveen. Vanuit de vereniging is er een supportersbus geregeld voor alle leden/volleybal-liefhebbers die zin hebben om mee te gaan die kant op. Aanmelden kan door een berichtje te sturen via app naar Yvonne Meppelink (0630036310). Let op: vol = vol. Uiteraard is eigen vervoer ook altijd een optie, alle support is meer dan welkom! De bus vertrekt om 15:00 uur vanaf de kerk in Dalen en de verwachting is rond 19:30/20:00 uur terug te zijn. De bus stopt op de terugweg zowel bij de kerk in Dalen als bij het station in Coevorden.

Het idee is om de seizoensafsluiting te combineren met deze bekerfinale, d.w.z. dat de seizoensafsluiting verplaatst wordt naar zaterdag 14 mei, vanaf 20:00 uur in Stadscafé Vancouver, in Coevorden. Aanmelden voor de feestavond is niet nodig. We hopen jullie daar natuurlijk allemaal te zien!!! Tot zaterdag!