Corona update !

  • 5 november 2021
Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen ivm Covid even een update vanuit het bestuur.
 
Van onze leden verwachten we dat ze bij klachten en wanneer ze in aanraking zijn geweest met een covid patiënt thuis blijven. Dit is en blijft een dringend verzoek om het sporten zo veilig mogelijk te houden. Wij zullen niet elke trainingsavond de coronabewijzen gaan controleren, maar verzoeken wel om deze ten alle tijde mee te nemen.
 
Zowel leden als niet-leden boven de 18 moet volgens het meest recente besluit een Corona toegangsbewijs kunnen tonen bij het betreden van de sporthal. Wij weten nog niet exact hoe we deze controle praktisch gaan invullen, maar wel vragen wij u hier rekening mee te houden. 
 
Laten we met elkaar ons gezond boerenverstand gebruiken en het vooral sportief en leuk houden met elkaar!
 
Meer informatie over verantwoord sporten ?, kijk dan hier.