Nog enkele plekken beschikbaar voor de VolleyFuif 2021 !!

  • 17 oktober 2021
Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor het 4×4 toernooi tussen 17.00-21.00u op 23 oktober! Alle deelnemers ontvangen o.a. een lekker broodje hamburger/beenham van Restaurant De Baander. DJ Lars Middel zorgt voor vermaak in de avonduurtjes en ook maak je kans op fantastische prijzen, aangeboden door lokale ondernemers in en rondom Dalen! Nieuwsgierig? De hoofdprijs wordt aangeboden door onze eigen PLUS Assen Dalen!

 

 

Wil jij hierbij zijn? Kom vooral langs! Teams aanmelden kan tot 20 oktober via: https://volleybaldalen.nl/inschrijfformulier…/

 

Vergeet de kids niet! ‘S middags tussen 12.00-16.00u (inloop) is er een GRATIS activiteitenprogramma georganiseerd voor iedereen t/m 16 jr! Denk hierbij o.a. aan activiteiten als: bubbelvoetbal, hindernisbaan en verschillende volleybalspellen. Een broodje knakworst wordt aangeboden en de jeugd ontvangt na afloop een leuke goodiebag! Ook de kids maken kans op een fantastische prijs, namelijk: een sportshirt met eigen naam!

 

Wil jij kans maken? Kom dan langs op 23 oktober Aanmelden kan via: https://volleybaldalen.nl/inschrijfformulier…/