Teamindeling seizoen 2021-2022

  • 30 juni 2021
Hierbij de teamindeling, trainingstijden en trainers. We hopen dat we komend seizoen weer lekker kunnen volleyballen, want wat hebben we dat gemist. Het was een puzzel dit jaar als TC zijnde om de teams gevuld te krijgen. We missen helaas jeugdteams de komende jaren. Dus mocht je mensen kennen die graag willen volleyballen, nodig ze uit! Of ideeën hebben/mee willen denken over het aantrekken van leden, laat het weten aan iemand van het bestuur.
 
Binnen het TC hebben we handen te kort, dus mocht jij inzicht hebben op de teams, het leuk vinden om je er mee te bemoeien en heb jij verfrissende ideeën? Dan ben je welkom om ons TC te komen versterken komend jaar. Mail naar TC@volleybaldalen.nl
 
Omdat we met een aantal teams al gesprekken hebben gevoerd mbt de indeling van de teams, doen we dit jaar geen inloop vragenuurtje. Uiteraard is de TC is wel altijd via de mail te bereiken.
 
Laten we met elkaar er een sportief en leuk seizoen van maken!