We kunnen weer trainen

  • 18 maart 2021

Zoals tijdens de persconferentie van afgelopen maandag is aangekondigd mogen leden boven de 27 jaar vanaf 16 maart ook weer trainen. Dit betekent dat iedereen weer mag trainen, maar dan wel buiten. Wat hebben we hiernaar uitgekeken!
Wel zijn er een aantal voorwaarden opgesteld:

  • Maximale groepsgrootte is 4 personen en onderlinge afstand is 1,5 meter. Oefeningen dienen gedurende de training in dezelfde 4-tallen gedraaid te worden. Bij twee velden, en een derde oefening naast het veld kan er met 12 personen getraind worden.
  • Kom niet veel eerder dan start van training en na afloop van de training vertrek je direct.
  • Logischerwijs: bij klachten blijven we thuis. Ook bij klachten van een gezinslid.
  • Sporthal en kleedkamers blijven gesloten, dus kleedt je thuis al om.
  • Desinfecteer je handen voorafgaand aan de training en na de training, evenals de ballen die gebruikt zijn tijdens de training. Desinfectiemiddelen en schoonmaakdoekjes liggen in het beachhok.

    De beachvelden worden op zaterdag 20 maart om 14.00 uur opgezet en speelklaar gemaakt. Mocht je hierbij willen helpen, meld je even bij Bart Brummelman; 0612727468.

    Vanaf maandag 22 maart kan er door teams op de velden gespeeld worden, volgens onderstaande schema:

Wanneer een team bijvoorbeeld ‘s middags of in het weekend willen trainen, dan kan dat uiteraard in overleg via de volleybal club app. Ook wanneer een team niet traint graag afmelden via de volleybal club app. Wil een team de komende week al trainen, ook dat kan maar dan dus zonder veld. Probeer daarbij zoveel mogelijk aan bovenstaande tijden te houden zodat we niet met teveel personen tegelijk aanwezig zijn.

De sleutel van het beachhok ligt bij Inge Veurink, adres: Bosweg 1. De sleutel ligt volgens bovenstaande schema in de brievenbus. Na de laatste training dient de sleutel weer terug gelegd te worden in de brievenbus. Wil jouw team op een ander tijdstip trainen, neem dan van te voren contact op met Inge: 0614267854.

We zijn ons ervan bewust dat er in de eerste weken het s avonds schemerig/donker is. We kunnen uitwijken naar het omniveldje naast het beachveld waar wel verlichting is. Zaterdag 27 maart gaat de zomertijd weer in. Naarmate het s avonds langer licht blijft, worden de trainingstijden ook later op de avond. Wanneer dit verandert, wordt dit via de volleybal club app gecommuniceerd.

Wij zijn er van overtuigd dat ook met deze aanpassingen lekker in de buitenlucht getraind kan worden.

Veel plezier met trainen!