Harma Ties stopt na 38 jaar.

  • 4 januari 2021
Ons oudste competitie spelende lid heeft aangekondigd te stoppen met volleybal…. Harma Ties begon haar volleybalcarrière destijds in Aalden/Zweeloo, waar ze ruim 8 jaar actief was. Toen Harma vervolgens naar Dalen verhuisde werd ze lid van Volleybalvereniging Dalen.

Harma Ties is maar liefst 38 jaar lid geweest van onze vereniging!! Daarnaast fungeerde Harma 28 jaar als scheidsrechter vanuit de vereniging en heeft ze jaren lang samen met Henk Nijkamp het papieren clubblad, Het Ventiel, gemaakt. Petje af!!

Wat Harma het meest gaat missen? Het spelletje, natuurlijk. Maar zeker ook de gezelligheid, onderweg naar de wedstrijden, maar ook de kantinediensten tijdens het Protos Weering toernooi waren altijd leuk!

De mooiste herinneringen heeft Harma aan de teamuitjes: de weekendjes weg met toenmalig dames 3/4 naar Scheveningen, Maastricht, Texel, Arnhem en nog meer met o.a. Alie Kuiper, Lina Ruinemans, Ina Gossen, Aly Sibon en Ingrid Veenendaal. Een fantastische tijd om op terug te kijken!

Wat heeft Harma doen besluiten nu te stoppen? Dat betreft een combinatie van zaken. Haar leeftijd (dit zegt natuurlijk helemaal niets). Maar vooral het feit dat haar huidige team (Dames 5) ruim in het jasje zit qua spelersaantal en daarnaast ook het niveauverschil binnen het team: “het gevoel van in de weg lopen is het laatste wat je wil”.

Wat Harma gaat doen in plaats van volleybal, weet ze nog niet. Ze houdt wel echt van teamsport en wil zoekt ook graag een beetje uitdaging. Mocht er een team zijn die recreantencompetitie zou willen spelen, dan zou dit zeker een optie zijn. Wie weet staan hier meer mensen voor open.

Dames 5 heeft Harma verrast en bedankt met een afscheidspakket. Ook de vereniging wil Harma ontzettend bedanken voor haar jarenlange inzet en bijdrage. We hopen je nog regelmatig terug te zien in de sporthal Harma!
BEDANKT!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, binnen