Kentfort Juridische diensten en ZuiderEsch FA Hoogeveen

  • 16 november 2020
Helaas heeft de NEVOBO besloten dat er in ieder geval tot 2021 geen competitiewedstrijden zullen plaatsvinden. Voor dames 1, 2 en 3 betekent dit dat ze niet kunnen schitteren in de mooie inloop shirts gesponsord door Kentfort Juridische diensten en ZuiderEsch FA Hoogeveen. De teams zijn de sponsoren erg dankbaar dat zij voorafgaand aan de wedstrijd volle bak kunnen inspelen in deze shirts om vervolgens de wedstrijd fris en fruitig te starten. 
Kentfort, al jaren de partner van kritische
ondernemers. Kentfort is een zelfstandig opererend financieel advies- en administratiekantoor. Door de jaren heen heeft Kentfort zich ontwikkeld tot dé perfecte partner voor zowel de startende als de ervaren ondernemer. Naast de traditionele werkzaamheden op het gebied van financiële verslaggeving, fiscaliteit en salaris- en bedrijfsadministraties, richten zij zich ook op de advisering en (juridische) ondersteuning op het gebied van HRM, bedrijfsovernames en interim dienstverlening.

Kentfort is actief door heel Nederland, en zelfs ook ver daarbuiten. Op het gebied van zakendoen kennen ze Europa en de wereld daaromheen als geen ander. Kentfort vindt het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn. Het maakt dus niet uit of bedrijven zich in de buurt bevinden of elders in het land opereren, of misschien zelfs werkzaam zijn in het buitenland. Voor een ieder gaat het slechts om één mailtje of telefoontje. De specialisten van Kentfort werken zowel op locatie, of helpen graag op afstand vanuit een van de kantoren.