Volleybal gaat door, maar met aangescherpte maatregelen.

  • 29 september 2020

De afgelopen dagen / week horen en zien we corona ook hier in de buurt steeds weer meer opkomen. Als bestuur willen we jullie dan ook nogmaals vragen om je goed aan de corona richtlijnen te houden.

Mocht je contact hebben gehad met iemand die corona heeft of zelf positief getest zijn, dan ben je niet verplicht dit te melden. Mocht je hier, privacy technisch niets op tegen hebben, dan zouden we jullie willen vragen dit toch bij het bestuur te melden. Op deze manier kunnen we ons beleid hier evt. op aan passen of aanvullende maatregelen nemen.

Vanuit de GGD geven ze tevens aan dat quarantaine niet altijd verplicht is bij contact met een positief getest iemand. Aangezien bij volleybal geen 1.5 meter afstand gehouden kan worden, willen we iedereen die nauw contact heeft gehad met iemand die positief is getest vanuit de volleybal toch vragen tot 10 dagen na het laatste contact niet bij de trainingen en wedstrijd te komen.

Naar aanleiding van de persconferentie van maandag 28 september en de aangescherpte maatregelen zijn vanaf heden ook geen toeschouwers meer toegestaan bij sportwedstrijden. Dit betekent dat de tribune gesloten is tijdens de wedstrijden. Daarnaast is de sportkantine gesloten en komen de kantinediensten logischerwijs te vervallen. Meer informatie kun je vinden op de website van de Nevobo.

We hopen zo lang mogelijk  door te kunnen gaan met trainen en zeggen liever geen wedstrijden af, maar een ieders gezondheid staat hierin wel voorop.

We hopen op een ieders medewerking.

Het bestuur

Voor meer informatie over het coronavirus kijk op de site van de Rijksoverheid & RIVM