Mededeling kantinebeheerder: alleen pinnen

  • 16 september 2020
VANAF NU ALLEEN NOG PINNEN BIJ “V.V. DALEN” 18 aug 2020
Een belangrijke mededeling voor iedereen die wel eens iets bestelt in de kantine: vanaf nu kun je alleen nog maar met PIN betalen. Contant betalen is niet meer mogelijk.
Wij kiezen hiervoor om een aantal redenen.
Snel en makkelijk betalen
Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en het pinapparaat bij Dalen is ook geschikt om contactloos te betalen. Dit scheelt veel tijd bij iedere betaling, zodat iedereen sneller geholpen wordt.
Veiligheid
Vrijwilligers hoeven niet meer met kasgeld over straat.
Tijdwinst
Het kost onze vrijwilligers relatief veel tijd om kasgeld op te halen, klaar te leggen, te tellen en af te storten bij de bank. Met pinbetalingen is dat allemaal niet meer nodig.
Hygiënischer
Aannemen van geld en geld wisselen is niet erg hygiënisch, en in verband met het coronavirus wordt contant betalen op steeds minder plekken mogelijk. Door alleen nog met pin te betalen, hoeven vrijwilligers niet na elke betaling hun handen te wassen.
We zijn ons ervan bewust dat het overgaan op alleen pinbetalingen in eerste instantie misschien voor wat verwarring zorgt. Bijvoorbeeld omdat iemand geen bankpas bij zich heeft omdat hij nog niet van de verandering op de hoogte was.
Maar we gaan ervan uit dat iedereen begrip heeft voor bovenstaande redenen om hiervoor te kiezen, en dat we allemaal snel wennen aan deze manier van betalen. Gelukkig zijn velen al gewend aan het contactloos betalen, mede door het coronavirus.
Hartelijke groet,
Het Bestuur (van de voetbal)