Dorpsvolleybaltoernooi 15 mei 2020

  • 9 februari 2020

Gezelligheid, sportiviteit en plezier!

Heb je zin in een avondje gezelligheid? En dan ook nog eens sportief bezig zijn? En plezier te maken? Geef je dan op voor het jaarlijkse volleybaltoernooi van Dalen! Op vrijdag 15 mei wordt het toernooi gespeeld in sporthal ‘t Grootveld. Vorm een team met buren, vrienden, collega’s en/of familie en doe mee. Er wordt gespeeld in dames-, heren- en mixteams. Je hoeft niet lid te zijn van de vereniging om mee te mogen doen.

Na het toernooi is er een gezellig feest in de kantine.

Voorwaarde:

  • Minimale leeftijd is 16 jaar;
  • Minimaal 6 spelers per team;
  • Minimaal 2 dames in het veld per mixteam;
  • Dames mogen in de herenpoule mee spelen, andersom niet.

Wanneer en waar? Op vrijdag 15 mei vanaf 18:30 uur (afhankelijk van aantal aanmeldingen) in sporthal ’t Grootveld.

Kosten? 20 euro per team. s.v.p. direct overmaken naar bankrekening nummer NL63 RABO 0312 6532 98 ten name van Volleybalvereniging Dalen onder vermelding van Dorpsvolleybaltoernooi en inschrijfnaam team

Inschrijfdatum? Uiterlijk 11 mei via http://volleybaldalen.nl/dorpsvolleybaltoernooi/

Tot 15 mei !