Volleyfuif

Leuke activiteitenmiddag met de kids en/of zin om gezellig een avondje te volleyballen met familie, vrienden, buren en/of collega’s?

Volleybalvereniging Dalen wil meer zijn dan alleen een sportclub en draagt graag bij aan de saamhorigheid in en rondom Dalen. Daarom organiseren wij op zaterdag 23 oktober VOLLEYFUIF 2021!

Een héle dag volleybalplezier voor jong en oud waarbij je geen lid hoeft te zijn van de vereniging om mee te mogen doen.

Deze dag zal van start gaan om 12.00 uur met diverse activiteiten voor de jeugd t/m 16jr. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, buurjongens, buurmeisjes, iedereen is welkom! En dat, hélemaal gratis 😮

‘S middags vanaf 17.00 uur start het 4×4 volleybaltoernooi! Met wie ga jij voor voor de winst? 🙂

Zin in een warme hap? Daar zorgt Restaurant de Baander voor! Na afloop van het toernooi is het tijd voor drankjes en dansjes en is DJ Lars Middel aanwezig!  Voor ieder wat wils op sportpark ‘t Grootveld!

Inschrijven 

Datum: zaterdag 23 oktober 2021
Plaats: Sporthal/Sportpark  ’t Grootveld in Dalen
Kosten: €20 per team (Alleen voor het 4×4 toernooi)

s.v.p. direct overmaken naar bankrekening nummer NL63 RABO 0312 6532 98 ten name van Volleybalvereniging Dalen
onder vermelding van VOLLEYFUIF en inschrijfnaam team.

Uiterste inschrijfdatum: …………………, via: onderstaande formulieren
Volleybalvereniging Dalen en/of haar vertegenwoordigers kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor geleden schade bij diefstal of lichamelijk letsel. Let op: i.v.m. corona-maatregelen dien je in bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs als je plaatsneemt in de sportkantine.