Korting bij Sluyters Sport – 4 september!

  • 10 augustus 2018
Beste volleyballers en familie,
 
De zomervakantie is in volle gang. Wij denken al weer een beetje aan het nieuwe volleybalseizoen. De speelschema’s zijn bekend. Daarom het volgende:
 
Dinsdag 4 september tussen 19.00 – 21.00 uur opent Sluyters Sport speciaal voor onze volleybalclub haar deuren. Op alle volleybalartikelen (schoenen, kniebeschermers, wedstrijdpakken enz) ontvang je die avond 20% korting! En voor alle overige sportartikelen geldt een korting van 10%. Dat is toch geweldig!
 
Nadat je inkopen hebt gedaan voor het nieuwe sportseizoen, staat er bij de buren, Stadscafé Vancouver (tevens sponsor Dames 3) een drankje voor je klaar. Daar ontvang je die avond ook de gesponsorde wedstrijdkleding en – tassen voor het nieuwe seizoen!
 
Wij vinden het leuk jullie te treffen tijdens deze ledenkortingsavond! Er zijn ook bestuursleden aanwezig, dus mocht jij nog andere vragen hebben, stel ze dan gerust aan hen.
 
Graag tot dan,
 
De Commissie Fondswerving en Uitingen
Gerda Adolfs
Jet Hoeijenbosch