Teams zoeken aanvulling – ben of ken je nieuw talent?

  • 21 juni 2018

Volleybalvereniging Dalen is op zoek naar jong en oud talent! In de “pearl village” van Drenthe vind je de leukste, gezelligste volleybalclub van de regio. Voor al onze teams zijn wij op zoek naar nieuw talent. Jij bent geschikt als je:

  • Graag wilt volleyballen;
  • Jongen, meisje, man, vrouw of genderneutraal bent;
  • Recreatief wilt spelen;
  • Prestatief wilt spelen in bijvoorbeeld 3e divisie, 1e, 2e, 3e of 4e klasse;
  • Kennis wilt maken met de volleybalsport;
  • Tussen de 7 en ….. bent;
  • Actief wilt zijn bij een actieve, bloeiende vereniging.

Kortom; welk niveau je ook hebt, wat je leeftijd ook is en waar je ook woonachtig bent, jij bent zeker geschikt! Wij zijn op zoek naar jou als je graag wilt volleyballen. Meer informatie of direct aanmelden voor één van onze teams? Kijk dan verder op deze website. Natuurlijk mag je ook eerst een paar keer vrijblijvend deelnemen aan een training. Zie voor contactpersonen de pagina: http://volleybaldalen.nl/contactpersonen/.