Voorlopige teamindeling 2018-2019 + trainingstijden mei ’18

  • 24 april 2018

Beste (ouders van) leden,

De competitie is afgelopen, en dat betekent weer vooruit kijken naar komend seizoen. De voorlopige teamindelingen voor het aankomende seizoen kunnen jullie vinden in het document Voorlopige teamindeling 2018-2019. Vanaf 30 april wordt er in deze samenstellingen getraind, voor de maand mei is een aangepast trainingsschema gemaakt; zie document Trainingstijden mei 2018. Voor D4 en D5 volgt de teamindeling later. Dit in verband met de ontwikkelingen van VVO.

Aangezien er wel eens vragen zijn over de voorlopige teamindeling, heeft de TC 1 inloopavond georganiseerd voor iedereen die vragen heeft. Deze inloopavond is op maandag 30 april 2018 van 19:00 tot 20:00 uur in de kantine.

Het moet wel duidelijk zijn dat het hier om een voorlopige teamindeling gaat en dat er misschien nog wat kan veranderen. Wij hopen jullie voor nu voldoende te hebben ingelicht!

Met vriendelijke groet,
De technische Commissie
tc@volleybaldalen.nl