Volleybalvereniging Dalen 50 jaar!

  • 6 juni 2017

Volleybalvereniging Dalen bestaat dit najaar 50 jaar! Dat willen we natuurlijk vieren. We streven naar een onvergetelijk feest op zaterdag 16 september 2017 met leden, oud-leden, sponsoren en betrokkenen.!  Meld je aan via onderstaande link!

Een halve eeuw sportiviteit en saamhorigheid! Wie was er geen lid of is nog altijd actief in het veld? Alle mensen, die in de afgelopen halve eeuw actief betrokken waren en zijn bij de club nodigen we hierbij van harte uit! Alle jubileum activiteiten vinden plaats in en rond de sporthal ’t Grootveld te Dalen.

 


Het programma

We starten deze dag met een feestelijke opening om 13.00 uur waarvoor iedereen is uitgenodigd. Na de feestelijke opening is er een sport- en spel middag voor al onze leden van seizoen 2016/2017 én het komende seizoen, met veel uitdagingen en verrassende variaties in het programma zowel binnen in de hal als buiten op het beachveld.

De oud-leden en anderszins actief betrokkenen verwelkomen we graag als toeschouwer en zien we graag in het volleybalmuseum en bij de receptie met een officieel tintje! Natuurlijk hopen wij dat jullie allemaal blijven eten (eigen bijdrage van €10,00) om vervolgens met zijn allen de feestavond spetterend te starten.

Programma-overzicht

13:00     Openingswoord door voorzitter Jan van Selm & Jubileum Commissie     In de zaal

Aansluitend een ludieke gezamenlijke warming-up /
Groepsvolleybal / Groepsfoto!
Komt dus allen voor de foto!

14:00     Sport & Spel (voor de huidige leden)     In de zaal & Beachveld

Bossaball
Volleybal-Challenges
Zitvolleybal (Demo + Clinic)
Beachvolley Clinic
(door oud-lid & oud beach-international Jaap Vos)

16:30    Gezamenlijke afsluiting Sport & Spel     In de zaal

17:00     Receptie     In de kantine

Voor alle aanwezigen** & genodigden
Gastspreker: ?

18:30     Buffet     In de kantine

Voor iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven**

20:00     Feestavond     In de kantine

Met live muziek
Voor iedereen!**
(leden, oud-leden & betrokkenen van de afgelopen 50 Jaar)

Hele middag     Taartencafé

Hele middag & avond     Volleybalmuseum

(foto’s, film, krantenknipsels, spullen van toen)

** Partners zijn van harte welkom, wel aanmelden.


Het aanmelden

Doe jij als lid van de club (samen met je team) mee met de verrassende sport- en spelmiddag, de receptie, het buffet én de feestavond? Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet!

In het verleden lid geweest of anderszins actief betrokken kom gezellig deze dag met ons vieren. De hele middag en avond is de hal open qua museum, receptie (17:00), buffet (18:30) en feestavond (20:00). Wij zijn benieuwd naar jouw verhalen!

Graag zo zorgvuldig mogelijk invullen.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Of mail ons direct via 50jaar@volleybaldalen.nl
Voorkom het verdwijnen van mails in je spam-box en voeg 50jaar@volleybalalen.nl toe aan je contactenlijst van de mailbox!


Volleybalmuseum

Op zaterdag 16 september zijn de deuren van de sporthal geopend van 13.00 – 24.00 uur en kun je een kijkje komen nemen in ons volleybalmuseum. Met enthousiaste hulp en waardevol materiaal als foto’s, krantenknipsels en prachtige verhalen van oud leden kunnen we onze historie vormgeven.

Heb jij nog materiaal wat wij in bruikleen mogen gebruiken voor ons museum?
Neem hiervoor contact met ons  op.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]


Ontstaan van de vereniging

In 1966 en 1967 werd er recreatief gevolleybald in de Burgemeester Wessel Boerschool. Hier­aan namen ongeveer 15 mensen deel. Op initiatief van een tweetal uit deze groep, de heren Gerrit Spijker en Roelof Everts, is in de tweede helft van 1967 actie ondernomen om een volleybalvereniging op te richten, zodat er competitie kon worden gespeeld.

Op 6 september 1967 werd een informatieve vergadering gehouden, waarna de definitieve oprichting in oktober plaatsvond. Vijftig jaar na dato bestaat de vereniging nog steeds. Deze mijlpaal gaan we vieren!


Tips? Laat het ons weten.

Neem contact op met ons.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

De Jubileum Commissie

Jet Hoeijenbosch (voorzitter)
Gerda Adolfs
Rolien Meijerink
Hannes Hidding
Willie Rotman
Gert Jan Rotman