Meiden B1 kampioen!

  • 2 april 2017

KAMPIOENEN

Zaterdag 1 april om 15:30 barstte de strijd los tussen de nummer 1 en 2 in de competitie van meisjes B. En het was niet zomaar een wedstrijd.. Het kampioenschap van Meisjes B1 kon binnen worden gesleept. Met gespannen koppies werd de wedstrijd begonnen, de eerste set werd gewonnen door de meiden van Dalen met 25-16. Ook de tweede set werd gewonnen met een setwinst van 25-19. De derde set begon wat moeizaam en de zenuwen namen de overmacht, de derde en vierde set werd verloren. Na 4 sets te hebben gespeeld en een stand van 2-2, moest er een 5e set worden gespeeld. De meiden van Dalen maakten het wel heel erg spannend, maar… niet voor niets kampioenen van de 1e klasse!!! De 5e set werd gewonnen met 15-9!

Meiden en trainster/coach Delane, van harte gefeliciteerd met jullie welverdiende kampioenschap!