Dames 3 eindigt met vijf maar wint overtuigend.

  • 21 november 2016

Op 19 november 2016 in de sporthal in Dalen om 12.30 uur speelde Dalen tegen MSK D2. Het beloofde een ‘prachtige’ wedstrijd te worden. Er waren in totaal 7 speelsters, Marlous Duursma, Laura Blankestijn Martine van Dijk Sharon Hoiting Franka Bakker Marissa Arends-Pol en vanuit D4 deed Bertha Jongman mee. Wim Brummelman coachte.

Less is more

Rond 12.15 uur begon het inspelen. Nog voor Marissa de eerste bal had aangeraakt maakte ze een misstap, met als resultaat een zweepslag. Die ging niet meer met de wedstrijd meedoen. Er is nog gekeken naar een extra reserve, dat is niet gelukt.
Het inspelen ging door en vervolgens werd er gestart met de wedstrijd. Het ging erg leuk en de eerste 2 sets waren vervolgens voor Dalen, de sets werden beide gewonnen met 25-17 en 25-17.

Vervolgens werd de 3e set gestart, vrij snel aan het begin van deze set gaat Laura door haar enkel, die speelde vervolgens ook niet meer mee. Heel snel werd er een jeugdspeelster ergens weggetrokken om in te vallen. Helaas ging de tegenstander hier niet mee akkoord. Wel ‘mochten’ we van MSK met 5 speelsters verder. Zo gezegd zo gedaan. De derde set werd vervolgd. Met 1 speler minder in het veld is het wel even wennen, je mist wel iemand. Ondanks dat lukte het om de 3e set te winnen van MSK! Met 25-16. Hartstikke goed! Vervolgens gingen we door met de 4e set, de tegenstanders leken iets minder vrolijk te zijn, zelfs tegen vijf speelsters was het winnen van de 3e zet ze niet gelukt.
Begin van de 4e set ging wat moeizaam, maar ook de 4e set werd met 25-20 gewonnen door Dalen. Wat een gejuich, fantastisch!

Ondanks start met 6 en eindigen met 5 hebben de dames toch met 4-0 gewonnen! Wat een Toppers, op naar de volgende wedstrijd!!
Ter info: Laura en Marissa hebben (als het goed is) geen (lichamelijk) blijvend letsel, komt weer helemaal goed!