Vrijwilligers gezocht!

  • 17 september 2016

Een aantal van onze commissies is dringend op zoek naar versterking

Evenement Commissie: een volwassen aanvulling

De Evenement Commissie bestaat uit een groep jonge en enthousiaste leden. De commissie houdt zich bezig met het organiseren van diverse evenementen en toernooien voor de vereniging. Voorbeelden hiervan zijn de mini-toernooien en -kampen, het Dorpsvolleybaltoernooi en het Oliebollentoernooi voor leden. De Evenement Commissie is op zoek naar een iemand die de jonge groep kan aanvullen met ervaring. Bezit jij organisatietalent en lijkt het je leuk onze evenementen tot een succes te maken? Laat van je horen via onderstaand contactformulier!

CFU: zakelijke drive

De Commissie Fondswerving en Uitstraling draagt zorg voor de uitstraling van de vereniging naar buiten, voor het sponsorbeleid en voor de kledinglijn. Een belangrijke taak van de commissie is het genereren van inkomsten voor onze vereniging op verschillende manieren. Daarnaast zorgt de commissie voor de communicatie naar leden en belangstellenden via media en reclame en voor het uitdragen van een “nette en uniforme” uitstraling van onze vereniging. In deze periode staat er veel te gebeuren voor zowel het sponsorbeleid en het aantrekken van nieuwe sponsoren als voor de kledinglijn. Daarom is de CFU op zoek naar iemand met een zakelijk hart: een netwerker die kan meedenken op het gebied van ons beleid, maar die ook actief sponsoren kan werven. Ben jij degene die de CFU zoekt? Laat van je horen via onderstaand contactformulier!

‘Moet ik ook lid zijn van de vereniging of kennis hebben van volleybal?’ Nee, dit is geen must. We moedigen ook ouders, familieleden, partners en overige belangstellenden aan contact op te nemen!

Vrijwilliger op een andere manier

Zou je wel iets voor onze vereniging willen doen, maar toch liever niet in de vorm als hierboven beschreven? Geen enkel probleem. Sterker nog, onze vereniging verwelkomt alle hulp. Daarbij kun je denken aan een functie binnen de organisatie zoals het bestuur, de technische commissie of een van de andere commissies, maar zeker ook aan het zijn van scheidsrechter, trainer of een helpende hand voor specifieke activiteiten. Samen maken we volleybalvereniging Dalen tot een sterke en succesvolle vereniging!

Wij beseffen ons goed dat vrijwilligers onmisbaar zijn en wij zijn als volleybalvereniging Dalen dan ook zeer trots op alle vrijwilligers die onze vereniging “Onze vereniging” maken!”

Aanmelden als vrijwilliger

Ben jij of ken jij iemand die ons kan helpen als vrijwilliger? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier. Vertel ons op welke wijze jij, of de persoon in kwestie, onze vereniging kan en wil helpen. We horen graag van je!

    [recaptcha]