Volleybalvereniging Dalen is nog opzoek naar 2 trainers!

  • 10 augustus 2016

Het nieuwe volleybalseizoen nadert maar helaas is het de vereniging nog niet gelukt om voor elk team een trainer te vinden. Om verschillende redenen hebben Heren 2 en Dames 2 nog geen trainer voor het aankomende seizoen. De technische commissie (maar vooral de teams) zouden het heel fijn vinden wanneer er nog personen zich melden voor het begin van het seizoen, beginnende op maandag 29 augustus.

Dames2:

Trainingstijden: Woensdag 18:30-20:00 uur

Vrijdag 20:00-21:30 uur

Het tweede damesteam van de vereniging bestaat uit een leuke mix van meiden die voor het eerst in de senioren gaan spelen en een aantal dames die al langer op dit niveau (of hoger) actief zijn. Dames2 zal volgend seizoen in de 1e-klasse gaan spelen. De 1e-klasse is een mooi niveau waarbij het hebben van een trainer en coach wel een must is.

Heren2:

Trainingstijd: Vrijdag 18:30-20:00 uur

Heren2 traint 1 keer in de week, dit gebeurd op de vrijdagavond. Dit team is wederom weer een mooie mix tussen jong en oud. De selectie bestaat uit een aantal jonge talentvolle jongens en een aantal ervaren heren. Het tweede herenteam van de vereniging zal komend seizoen actief zijn in de 3e-klasse.

Ben jij iemand of ken jij iemand die geschikt is om 1 van deze 2 teams training te geven, dan kun je contact op nemen via TC@volleybaldalen.nl. Voor extra informatie of vragen kun je ook bij dit emailadres terecht. Wij horen graag van jullie!