Fanatieke en enthousiaste heren trainer/coach gezocht!

  • 15 februari 2016

Het herenvolleybal binnen volleybalvereniging Dalen zit in een stijgende lijn. Nadat vorig seizoen het kampioenschap in de 3e-klasse is binnengehaald, staan onze heren ook dit seizoen op de bovenste plaats in de competitie. Met een gat van 8 punten naar de nummer 2, mag er serieus vooruit gekeken worden op een tweede kampioenschap op rij. Mocht het kampioenschap daadwerkelijk worden behaald, gaan onze heren volgt seizoen spelen in de 1e-klasse. De laatste keer dat een Daler herenteam actief was in de 1e-klasse is 7 jaar geleden.

Nu is de vereniging opzoek naar een fanatieke en enthousiaste trainer/coach die samen met onze heren het avontuur aan wil gaan in de eerste klasse. De trainer moet minimaal ervaring hebben als trainer in de 1e-klasse. Ook zal hij 2 avonden in de week beschikbaar moeten zijn om de trainingen te verzorgen, tevens zal de trainer beschikbaar moeten zijn om de wedstrijden van H1 te kunnen coachen. De selectie van Dalen H1 bestaat uit vooral jonge heren die graag willen laten zien wat ze waard zijn in de 1e-klasse, daarvoor zijn ze echter wel een trainer/coach nodig…..

Mocht u interesse hebben in deze vacature, horen wij graag van u. Contact kunt u opnemen via TC@volleybaldalen.nl.