Goede start voor de mini’s van Dalen van de tweede competitiehelft

  • 26 januari 2016

Afgelopen zaterdag was het de eer aan Volleybalvereniging Dalen om de tweede seizoenshelft van de mini’s in te luiden. 39 enthousiaste miniteams hebben erg haar best gedaan. De mini’s van volleybalvereniging Dalen hebben ook zeer goede resultaten geboekt tijdens de seizoenstart van de tweede competitiehelft. Zowel mini 1, 2 als 3 hebben al haar wedstrijden gewonnen of gelijk gespeeld. Top gedaan jongens en meiden! Wellicht kunnen de feesttoeters, medailles en al het ander feestgedruis begin april weer uit de kast worden gehaald wanneer er misschien wel weer een miniteam van de volleybalvereniging Dalen kampioen wordt. Echter moeten de miniteams nog 7 ochtenden volleyballen om te strijden om het kampioenschap. Aan de inzet van de teams ligt het in ieder geval niet. Afgelopen zaterdag zijn ook weer de benodigde caperiolen uitgehaald om alle de ballen van de vloer te halen. Dit zorgde soms voor hilarische momenten. Nadat alle 50 wedstrijden waren gespeeld zat deze ochtend voor alle mini’s er weer op. Het was een geslaagde sportieve ochtend.

_DSC0001.2 _DSC0025.2 _DSC0028.2 _DSC0039.2 _DSC0002.2 _DSC0015.2_DSC0019.2 _DSC0046.23