Minitoernooi weer groot succes!

  • 1 december 2015

Bijna kampioen

Afgelopen zaterdag mochten de mini’s van de volleybalvereniging Dalen voor het eerst in actie komen op eigen bodem. Dit brengt natuurlijk altijd extra spanning met zich mee, omdat er veel papa’s, mama’s, oma’s en opa’s op de tribunes te vinden zijn. Dalen mini 1 had nog meer reden om extra gespannen te zijn, want zij konden afgelopen zaterdag kampioen worden. De mini’s hebben erg haar best gedaan om dit evt. kampioenschap binnen te halen. Mini 1 moest al haar wedstrijden winnen om kampioen te worden. Helaas heeft mini 1 van Vonk/Coevorden verloren, waardoor zij afgelopen zaterdag niet kampioen zijn geworden. Gelukkig heeft mini 1 het kampioenschap nog in eigen hand. Indien mini 1 al haar wedstrijden op 19 december in Schoonebeek wint, kunnen zij alsnog het kampioenschap vieren. Mini 1 kan hier veel steun bij gebruiken. Een ieder is daarom 19 december vanaf 12:00 uur van harte welkom in de sporthal in Schoonebeek om deze toppers naar het kampioenschap te schreeuwen!

Naast Dalen mini 1, zijn ook het tweede en derde miniteam afgelopen zaterdag in actie gekomen. Beide teams hebben erg haar best gedaan en hebben ook de benodigde wedstrijden gewonnen. Er valt wel te zien dat er veel talent binnen de volleybalvereniging Dalen rond loopt. Het minitoernooi was afgelopen zaterdag dus weer een groot succes! Het tweede en tevens laatste minitoernooi van dit seizoen in eigen thuishaven zal op zaterdag 23 januari plaats vinden.

minitoernooi3 minitoernooi4 minitoernooi minitoernooi2