Dorpsvolleybaltoernooi 25 mei ’18; doe je ook mee?

  • 14 februari 2018

Volleyballen met familie, buren, vrienden en/of collega’s? Doe mee met het Dorpsvolleybaltoernooi!

Onze vereniging wil meer zijn dan alleen een sportclub en wil dan ook graag bijdragen aan de saamhorigheid in Dalen en omgeving. Daarom organiseren wij in mei het jaarlijkse Dorpsvolleybaltoernooi! Een leuk evenement voor het gehele dorp en haar omgeving. Je hoeft geen lid te zijn van de vereniging om mee te mogen doen. Om het toernooi leuk en toegankelijk te houden voor een breed publiek delen wij de teams zo gelijkwaardig mogelijk in en stellen wij een aantal voorwaarden aan het aanmelden. Je kunt je aanmelden als heren-, dames- of mix-team. Ter afsluiting van het toernooi organiseren wij een gezellig feest voor alle deelnemers en het publiek.

De alweer 35ste (!) editie van het Dorpsvolleybaltoernooi zal plaatsvinden op 25-5-2018. Dus noteer het in je agenda, en stel alvast een team samen! Onder het kopje ‘Dorpsvolleybaltoernooi’ kun je meer praktische informatie vinden over onder andere aanmelding en kosten. Hopelijk zien we je 25 mei!